Így tél végén, a közelgő tavasszal egyre jobban ki vagyunk éhezve a friss ízekre, de még nehéz megfelelő minőségű friss hozzávalókhoz jutni. Jobban járunk tehát ha még a megbízható téli zöldségeinkhez nyúlunk, például a céklához, mely valódi ásványi anyag és vitaminbomba. Ezt a tészta ételt pedig az is szeretni fogja, aki eddig messziről kerülte ezt a szuper színes zöldséget.
camembert
Kemencében sült fehérboros kenyérlángos spárgával, camembert-rel és dióval
HozzávalókA tésztához- 30 dkg sima liszt (BL55)- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt (lehetőleg búza és tönkölybúza vegyesen)- 2,5 dkg élesztő- 1,5 dl langyos víz- 1,5 dl száraz fehérbor- 2-3 evőkanál olívaolaj- 2 kávéskanál sóA feltét- 50 dkg zöld-spárga- 20 - 25 dkg...